3d-visualisaties

3D-visualisaties, illustraties en animaties op een 3 dimensionale manier

Over

U bent ontwerper, architect of interieurbouwer. En u hebt een idee. Een idee dat u graag overtuigend wilt presenteren op een tastbare, krachtige manier. Wat u dan nodig hebt, is een 3D visualisatie. En daarvoor bent u bij Visual 8 aan het juiste adres.

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring als 3D visualiser en werk voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Mijn driedimensionale visualisaties maak ik met een scherp oog voor esthetiek en zijn technisch tot in detail uitgewerkt. Resultaat: presentaties met commerciële overtuigingskracht.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in heldere en innovatieve illustraties en infographics voor grafische bureaus. Ik zorg ervoor dat uw 3D-uitstapjes dezelfde kracht en professionaliteit uitstralen als het vertrouwde tweedimensionale werk.

 

 

Logo-Gruyterfabriek

 

 

 

Visual 8 is gevestigd in De Gruyter Fabriek: een prachtig stuk industrieel erfgoed en inmiddels hét centrum voor creatieve ondernemers. De Gruyter Fabriek biedt onderdak aan meer dan honderd bedrijven. Ze bundelen hun kennis en hun kracht. Zo ontstaan unieke samenwerkingen en kruisbestuivingen, inspirerend en vernieuwend. Voor elke opdracht of opdrachtgever vind ik hier de juiste aanvulling – een absolute meerwaarde voor Visual 8.

 

Op deze website vindt u een selectie van mijn werk. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact op.

 

 

Rudy Daverveld

Gridblokje-01

Portfolio

Een portfolio met gerealiseerde 3D visualisaties, animaties en illustraties.

Mallorca yacht visualisatie in opdracht van Moonen Shipyards
Mallorca yacht visualisatie in opdracht van Moonen Shipyards
Mallorca yacht visualisatie in opdracht van Moonen Shipyards

Contact

De Gruyterfabriek
Veemarktkade 8
Studio1220
5222AE ‘s-Hertogenbosch
06 24 47 47 03

[social]

in de pers

Visual 8 in de pers